KraKon - informacije

KraKon je zagorska geek konvencija, koja se održava u Krapini u organizaciji Udruge Krapinjon. KraKon okuplja zaljubljenike u stripove, znanstvenu fantastiku, fantasy, igre, filmove, serije i cosplay - jednom riječju, geekove.

Kotizacije

2 DANA (08. - 09. 06.)-
SUB (08.06.)-
NED (09.06.)-

Popusti

Srednjoškolci SŠ Krapina (uz iskaznicu)besplatan ulaz
Djeca do 14 god.besplatan ulaz
Sudionici likovnog i literarnog natječajabesplatan ulaz
Esports i cosplay natjecatelji50% popusta na kotizaciju za 2 dana

Smještaj

Za sve koji na KraKon dolaze iz drugih mjesta, svake godine osiguramo popust na smještaj u krapinskim hostelima i apartmanima.

Mjesta na kojima ćete moći ostvariti popust objavit ćemo uskoro.

Prijevoz

Unutar Krapine ne postoji javni gradski prijevoz, no to ne bi trebalo predstavljati problem. Većina sadržaja je na dohvat ruke - Srednja škola Krapina nalazi se 2 minute pješke od jezgre grada.

Parking

U blizini srednje škole nalazi se veliko Parkiralište Hušnjakovo (manje od 10 minuta hoda), dok se u neposrednoj blizini nalazi manje parkiralište pokraj pekare Pekom.

Pristupačnost

Pristup srednjoj školi prilagođen je osobama s invaliditetom. Većina sadržaja KraKona odvija se u prizemlju Srednje škole Krapina, no potrebno je naglasiti da se igraonica i glavni izložbeni prostor nalaze u spuštenom dijelu škole, kojem je moguće pristupiti isključivo pomoću stepenica. Također, za razliku od muškog, ženski WC nalazi se na prvom katu škole.

Često postavljena pitanja

Podržavatelji