Cosplay natjecanje na KraKonu 2024.

Cosplay gujdeki, došlo je vrijeme i za vas!

Prijavite se na cosplay natjecanje, zadivite naš žiri svojim kostimom i nastupom, i onda uzmite nagrade i bragging rights!

Kategorije

Ove godine imamo nagrade u četiri kategorije:

  • Best in Show Masterclass

  • Best in Show Apprentice

  • Vox populi

  • Honorable mention

U Masterclass kategoriju spadaju svi natjecatelji koji su na nekoj konvenciji osvojili Best in Show ili ukupno barem dvije druge nagrade (tu se ne gledaju nagrade publike, niti nagrade za početnički cosplay).

Za natjecatelje koji nemaju toliko iskustvo u cosplayu, tu je Apprentice kategorija.

Vox populi su svima dobro znane točkice koje posjetitelji dijele svojim favoritima.

Honorable mention je nova kategorija koju smo uveli da bi žiriju dali slobodu da, uz pobjednike, odaberu nekog natjecatelja koji ih je osvojio, neovisno radi li se o kostimu, performansu ili kombinaciji!

Judging i nastupi

Naš divni žiri ocjenjivat će vas na prejudgingu, te ćete odmah u sklopu istog odraditi i probu svojeg nastupa, tako da možemo svi biti sigurni da nastupi pred publikom prođu bez tehničkih poteškoća, a i da se upoznate s pozornicom. 

Naravno, ako vam se performans čini kao preveliki pothvat, ili jednostavno ne volite javne nastupe, možete i samo odraditi catwalk i pokazati svoje umijeće izrade kostima.

Natjecanje je otvoreno za sve starije od 15 godina, a prijave traju do četvrtka, 6. lipnja 2024. u 18:00 (budite dobri prema nama i prijavite se čim prije da se ne borimo s prijavama u zadnji tren). Sve pojedinosti i potpuna pravila pronađite u priloženom dokumentu.

Prijavite se ovdje!

P.S. Nagrade nam sponzorira naš najdraži Cosplayshop.be, koji uvijek oduševljava svojim materijalima za izradu cosplaya!

Podijeli
Objavljeno: