Održan SPOK 12. 1. 2024.

Događaj

SPOK se vratio!

U petak, 12. siječnja 2024., u Maloj dvorani POU Krapina održao se SPOK, naš kviz općeg znanja (Stvarno Predobar Opći Kviz). Iako je ovo bio naš prvi kviz nakon dulje stanke (i naš prvi kviz održan u Krapini), interesa nije nedostajalo. Ekipe su se prijavile u rekordnom roku, a ovaj put ih se natjecalo 12. Od njih, najbolja je bila ekipa "Rak Grlića Radmanice". Čestitamo!

O kvizu SPOK

Kao podsjetnik, SPOK je kviz koji se igra u 4 kategorije: Opća opasnost, Pandorina kutija, Kreativni nered te Ruski rulet. U "Općoj opasnosti" ispituje se opće znanje kroz brzopotezna pitanja. U "Pandorinoj kutiji" ekipe čekaju nasumične i izazovne teme. "Kreativni nered" je multimedijalna kategorija u kojoj ekipe svaki put očekuju pitanja iz različitih grana umjetnosti. Kviz dodatno začinjava posljednja kategorija "Ruski rulet", u kojoj se bodovna ljestvica može opasno zavrtjeti.

Organizatori

Zahvaljujemo se Rotary klubu Krapina i Veleučilištu Hrvatsko zagorje Krapina na inicijativi i organizaciji, kao i Gradskoj knjižnici Krapina i Pučkom otvorenom učilištu Krapina te medijskom pokrovitelju ZIP portalu. Zahvaljujući njima, za sve je ekipe bilo osigurano osvježenje i lagana zakuska poslije kviza.

Hvala svima na dolasku, vidimo se na sljedećem kvizu!

Galerija slika
Podijeli
Objavljeno: