Potraga se nastavlja: volonteri i izlagači na KraKonu 2024.

KraKon

Gujdeki - all hands on deck! Nedavno smo objavili poziv za sudjelovanje u programu KraKona 2024., a sada pozivamo udruge, obrtnike, umjetnike i druge koji se žele prezentirati na konvenciji te sve koji žele pomoći u organizaciji kao volonteri.

Volonteri

Volonteri su jedan od najvažnijih dijelova organizacije KraKona jer pomažu da sve teče baš onako kako treba. Ako imaš želju sudjelovati u organizaciji kao volonter, super! Ovisno o svojim željama i mogućnostima, volonteri mogu sudjelovati u različitim dijelovima organizacije: tako možeš pomagati provesti cosplay natjecanje ili pomagati direktno cosplayerima, sudjelovati u organizaciji esports turnira, brinuti se o informiranju posjetitelja, ali i raditi na drugim, itekako važnim zadacima.

Svim volonterima osiguran je besplatan upad na KraKon, kao i hrana i piće.

Za volontiranje je važno da imaš najmanje 15 godina (ako još nemaš 18, poslat ćemo ti suglasnost koju treba ispuniti tvoj roditelj ili skrbnik), a prijave su otvorene do petka, 17. svibnja 2024. Prijavu možeš pronaći na:

Prijava za volontere

Izlagači na štandovima

Za sve udruge, umjetnike, obrtnike i razne tvrtke i dućane, pripremili smo mjesta za izložbene štandove. Ako imate neki svoj proizvod koji želite izložiti i prodavati na KraKonu ili želite pokazati s čim se u slobodno vrijeme bavite, željno vas iščekujemo. Prijave za izlagače otvorene su do petka, 17. svibnja 2024., a prijava se može pronaći na:

Prijava za izlagače

Podijeli
Objavljeno: