Poziv za sudjelovanje na likovnom natječaju

U Krapini se 3. i 4. lipnja 2023. održava KraKon – prva zagorska geek konvencija, koja ove godine nosi naziv „Star Wars vs Star Trek“. Ovogodišnja tema KraKona je – kako se može naslutiti iz naslova – znanstvena fantastika. Povodom toga, Udruga Krapinjon (organizator KraKona), organizira likovni natječaj za učenike osnovnih i srednjih škola. Poziv se upućuje svim učenicima škola u Republici Hrvatskoj, a pravila natječaja nalaze se u nastavku.

PRAVILA LIKOVNOG NATJEČAJA

Na natječaj se mogu prijaviti svi učenici osnovnih i srednjih škola iz Republike Hrvatske. Tema natječaja je „Zvjezdane avanture Gujdeka u svemiru!“. ("Gujdek" iz naslova teme je simbol/maskota KraKona.)

Svaki rad obavezno mora sadržavati sljedeće podatke:

Ime i prezime autora

Razred

Ime i kontakt podatke nastavnika – mentora (telefon, e-mail adresu)

Naziv i adresu škole

Radovi koji ne sadrže navedene podatke ne ulaze u izbor za nagradu. Primljeni radovi se ne vraćaju.

Rok za predaju radova je 19. svibnja 2023. Radovi pristigli nakon roka neće se razmatrati.

Šalju se poštom na adresu:

Udruga Krapinjon

(likovni natječaj za djecu i mlade)

Podgora Krapinska 77,

49000 Krapina

Tehnika izrade rada nije zadana. Ako je rad u digitalnom formatu (fotografija, digitalni crtež/slika itd.), rad je potrebno poslati na krakon@krapinjon.hr. Obavezni podaci o učeniku i radu trebaju biti navedeni u e-mailu.

Rok za predaju radova je 19. svibnja 2023. (Radovi trebaju biti poslani do kraja natječaja, ne i isporučeni. To znači da najkasniji datum na poštanskom žigu smije biti 19. svibnja 2023., ali rad ne mora do tog datuma stići na adresu natječaja.)

Na natječaj se moguće prijaviti isključivo originalnim radom, postojeći likovi i elementi iz pop kulture neće biti prihvaćeni.

Podijeli
Objavljeno: