Prijave za KraKon Esports Tournament 2023

Imamo važnu vijest za sve ljubitelje esportova!

Ovogodišnje izdanje KraKona uvodi uzbudljiv novitet u obliku KraKon Esports Tournamenta, kojeg organiziramo u suradnji s FER Esports sekcijom. U prvom izdanju turnira, svoje ćete snage moći odmjeriti u dvije igre: League of Legends i Tekken 7.

Prije nego krenete ispunjavati prijave, molimo da dobro proučite sva pravila kako bi sve bilo jasno.

Osnovne informacije

  • turnir se održava 3. i 4. lipnja u Srednjoj školi Krapina

  • dobna granica za sudjelovanje je 15 godina

  • kotizacija za sudjelovanje uključena je u cijenu kotizacije za KraKon, a svi natjecatelji ostvaraju 50% popusta na kotizaciju za 2 dana (ona s popustom iznosi 5€)

    • u sklopu drugih pogodnosti, učenici SŠ Krapina imaju pravo na besplatan ulaz uz predočenje školske iskaznice

  • na natjecanje možete, ali ne morate donijeti svoju opremu

Osim toga, posebno naglašavamo važnost sportskog ponašanja i čuvanja školske opreme. Ostala je pravila moguće pronaći u našem pravilniku u prilogu članka.

Igre

League of Legends

LoL turnir održava se 3. lipnja. Kvalifikacije se održavaju po double elimination bracket sustavu, a finalu se igra po best-of-3 principu.

Točan raspored bit će objavljen prije početka KraKona. Broj ekipa ograničen je na 6, a prednost imaju ekipe koje se prve prijave. Ostale (a nikako manje važne) informacije moguće je pronaći u propozicijama u prilogu članka.

Prijave za League of Legends turnir.

Tekken

Tekken turnir održava se u nedjelju, 4. lipnja, također po double elimination sustavu. Igra se Tekken 7 na PlayStation 4 konzoli.

Točan raspored bit će objavljen prije početka KraKona. Broj natjecatelja ograničen je na 16, a prednost imaju natjecatelji koji se prvi prijave. Ostale informacije moguće je pronaći u propozicijama u prilogu članka.

Prijave za Tekken turnir.

Prijave za turnire otvorene su do popunjenja mjesta, a najkasnije do 2. lipnja za League of Legends. Za Tekken turnir možete se prijaviti i u subotu (3. lipnja), online ili uživo na konvenciji.

Vidimo se uskoro na prvom KraKon Esports Tournamentu!

Podijeli
Objavljeno: