Prijave za KraKon Esports Tournament 2024

KraKonVažno

Važna vijest za sve ljubitelje esportova!

Prošle smo godine, na KraKonu 2023., uveli KraKon Esports Tournament - krapinski turnir u esportovima. S obzirom na veliku zainteresiranost, organiziramo ga i ove godine - uz još bolje i bogatije nagrade! Kao i prošle godine, svoje ćete snage moći odmjeriti u dvije igre: League of Legends i Tekken 8.

Prije nego krenete ispunjavati prijave, molimo da dobro proučite sva pravila kako bi sve bilo jasno. Za sve ostale informacije, javite nam se na mail ili društvene mreže.

Osnovne informacije

  • turnir se održava 8. i 9. lipnja u Srednjoj školi Krapina u sklopu KraKon geek konvencije

  • dobna granica za sudjelovanje je navršenih 15 godina

  • kotizacija za sudjelovanje uključena je u cijenu kotizacije za KraKon, a svi natjecatelji ostvaruju 50% popusta na kotizaciju za 2 dana

    • u sklopu drugih pogodnosti, učenici SŠ Krapina imaju pravo na besplatan ulaz uz predočenje školske iskaznice

  • na natjecanje možete, ali ne morate donijeti svoju opremu

Osim toga, posebno naglašavamo važnost sportskog ponašanja i čuvanja školske opreme. Ostala je pravila moguće pronaći u našem pravilniku u prilogu članka.

Igre

League of Legends

LoL turnir održava se u subotu, 8. lipnja. Nagrada za 1. ekipu je poklon bon u iznosu od 200 € i KraKon merch, a 2. ekipa dobiva periferiju našeg sponzora White Shark, kao i KraKon merch.

Turnir počinje u subotu u 12 sati, a finale počinje u 20 sati. Točan raspored i sve informacije javit ćemo prijavljenim ekipama prije KraKona. Kao što je već spomenuto, sva će oprema biti pripremljena, a vi možete, ako to želite, donijeti vlastite tipkovnice, miševe, mouse padove i/ili headsete - molimo vas samo da to napišete u svojoj prijavi.

Za sve koji se neće natjecati na turniru, kroz dan ćemo imati organiziran live stream turnira u učionici kraj esports učionice. Osim toga, u 20 sati očekuje vas live stream finala u školskom amfiteatru, uz naše KraKon komentatore!

Prijave za League of Legends turnir pronađite ovdje, a otvorene su do 31. svibnja. Ukoliko broj prijavljenih ekipa bude veći od kapaciteta turnira, po potrebi će se održati eliminacijski turnir 1. i 2. lipnja, a koji će se igrati na vlastitim računalima.

Tekken

Tekken turnir održava se u nedjelju, 9. lipnja, a igra se Tekken 8 na PlayStation 5 konzoli. Nagrada za 1. mjesto je Sony DualSense kontroler za PS5 i KraKon merch, a za 2. mjesto White Shark periferija i KraKon merch.

Točan raspored i ostale informacije javit ćemo prijavljenim natjecateljima prije KraKona. Za Tekken turnir možete se prijaviti online te u subotu (8. lipnja), uživo na konvenciji.

Prijave za Tekken turnir.

Vidimo se uskoro na drugom KraKon Esports Tournamentu!

Podijeli
Objavljeno: